3 braduri ce iti ofera ochelarii perfecti

Hawkers este un cunoscut brand de ochelari, ce a fost infiintat in 2013 si care a avut un impact in randul oamenilor aproape imediat. In prezent toti stim despre acest brand si toti ne dorim cel putin o pereche de ochelari de soare de la acest brand. Motivele sunt evidente. Brandul Hawkers ofera o gama larga de modele de ochelari de soare, cu diferite marimi, forme de rame si culori. De asemenea calitatea produsele este garantata.

De ce sa alegem ochelari de la acest bran?

Modelele Hawkers se bazeazs pe alte branduri mai cunoscute, cu licente expirate, cum ar fi Oakley, Wayfarer sau Aviator, adaptandu-le noi comform tendintelor cu modificari precum lentile colorate. Materialele folosite de firma includ: lentile polarizate din Germania si rame din policarbonat si otel.

In concluzie, brandul Hawkers are toate calitatile necesare pentru a putea sa ofere tuturor o pereche de ochelari de soare care sa indeplineasca nevoile si dorintele fiecaruia si care sa poata sa puna in evidenta chipul si trasaturile frumoase ale fetei.

Polaroid este o companie americană care este licențiator de marcă și comerciant al portofoliului său de electronice de larg consum către companii care distribuie electronice de consum și ochelari de protecție. Este cel mai bine cunoscut brand pentru filmul și camerele sale de film polarizate, astfel ca orice purtator de ochelari de soare are cel putin o pereche de ochelari Polaroid. Ochelarii polarizati au in interiorul lentilei o folie subtire polarizata astfel ca blocarea reflexiilor orbitoare este garantata. Acest tip de ochelari pot fi purtati atat in sezonul cald cat si in sezonul rece. Meniti sa sporeasca confortul ochilor purtatorilor, ochelarii de soare Polaroid sunt recomandati sa fie purtati in special la plaja, la sky sau la volan, dar nu numai.

Pe langa calitatea principala a acestui brand, si anume lentilele polarizare, brandul ofere si alte beneficii, precum modele variate si calitate superioara.

Ochelari Vintage, brandul ce comercializeaza ochelari de soare de la diverse firme renumite pe plan international dar si ochelari semnati Ochelari Vintage. Cu siguranta gama este de o dimensiune impresionabila, disponand de sute de modele moderne. Ochelarii sunt rezistenti si extrem de comozi si in plus beneficiaza de un design inedit, fie ca vine vorba despre ochelari clasici, simpli, fie ca vorbim despre ochelari inediti, stralucitori, cu rame stilizare si lentile in diverse culori. Modelele, culorile si formele ochelarilor sunt diverse atfel ca oricine isi poate gasi o pereche de ochelari de soare ce contureaza chipul si ofera simetria necesara fetei. Maiestrii in ochelarii de tip cat-eye, Ochelari Vintege dispun de cel mai mare numar de ochelari de soare in acest gen, pornind de la cel mai mic si alungit model, pana la modele clasice sau chiar oversized.

Ochelari Vintage ofera asadar stil prin unicitate si calitate superioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *