3 perechi de ochelari potriviti pentru orice femeie

Mai mici, mai mari, mai lunguieti sau nu ochelarii in stilul ochilor de pisica sunt potriviti pentru orice femeie, din mai multe puncte de vedere. Acest model de ochelari de soare se gasesc pe piata de optica sub diverse marimi si culori astfel ca modelul poate sa fie purtat de orice tip de chip. Pentru o persoana cu fata ingusta si chip mic, ochelarii cat-eye dusi la extremitati sunt ideali. Pentru o persoana cu chip normal, forma ovala, putin rotunda sau din contra patratoasa, sunt potriviti ochelarii cat-eye de marimime medie spre mare. Exista de asemenea o modalitate de a purta acesti ochelari si pentru persoanele cu fata triunghiulara, daca ochelarii cat-eye au modele aplicate sau orice alt detaliu si aduc in evidenta partea superioara a fetei. Pentru persoanele cu chip in forma de inima, modelele sau culorile ce atrag atentia ar trebui sa fie situate in opozitie cu modelul mentionat, adica in partea inferioara a ochelarilor, pentru a crea simetria necesara a fetei.

Astfel ca, o pereche de ochelari de soare de soare cat-eye, alesi cu grija pot reprezenta oricand un accesoriu de baza din colectia unei femei cu stil.

Ochelarii de soare oversized au fost, sunt si vor ramane mereu moderni in randul femeilor. Acest gen de ochelari este purtat in principal de catre femeile ce tind sa abordeze un look feminin, clasic, elegant, office sau sexy. Acest model este ideal pentru orice femeie deoarece este cel mai accesibil cand vine vorba de mascarea sau imbunatatirea anumitor trasaturi precum forma nasului, a sprancenelor, a pometilor sau chiar a ochilor.

Daca in cazul altor modele de ochelari de soare nevoile sunt indeplinite in functie de alegerea marimilor, in cazul ochelarilor oversized cheia succesului consta in alegerea modelelor care sunt menite sa atraga atentia asupra anumitor parti ale chipului. Astfel ca, atunci cand achizitionam o pereche de ochelari oversized trebuie sa stim ce parte a fetei dorim si avem nevoie sa o punem in evidenta.

Spre exemplu, o pereche de ochelari cu model animal print va atrage atentia in partea ochilor. O pereche de ochelari oversized ce au puntea nazala conceputa din metal, va atrage atentia in zona nasului. Detaliile sau culorile ochelarilor ce pot fi situate in partea de sus sau de jos a ochelarilor pot atrage atentia in partile mentionate, putand atfel sa creeze un look armonios pentru o femeie cu chip in forma de triunghi sau inima.

Chiar si cand vine vorba despre ochelari de soare de tip aviator, femeile de pot “juca” mult in alegerea modelului preferat, pentru a reusi sa creeze un aspect frumos al fetei si totodata simetrie. Ochelarii de soare aviator pot avea ramele metalice, de diferite culori sau din contra, ele pot fi din plastic. Marimea ochelarilor nu este standard, astfel ca puteti sa gasiti ochelari mai mici sau mai mari, depinde de preferintele si nevoile fiecaruia. Puntea nazala in cazul acestui model de ochelari poate sa fie marcata de un material metalic subtire, normal sau din contra gros, robust, iesit din tipare, care ajuta la corectarea sau la punerea in evidenta a zonei si a formei nasului. Daca spre explu se doreste acoperirea, mascarea anumitor imperfectiuni ale nasului, se poate opta pentru un model clasic spre gros, care poate sa dea simetria fetei cu excelenta. Daca zona nasului este printre favorite atunci cand vine vorba despre frumos, de recomandat este sa nu se astupe sau sa se incarce prea mult, astfel ca o pereche de ochelari tip aviator cu element de legatura subtire, va reusi mereu sa arata bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *