Be a star la Untold cu Ochelarii de Soare de la OchelariVintage.com

Be a star la Untold cu Ochelarii de Soare de la OchelariVintage.com

Untold bate la ușă și se anunță o petrecere de neuitat. Ai așteptat vara cu nerăbdare pentru festival și ți-ai făcut planuri pentru fiecare moment pe care îl vei petrece acolo. Daca ești și îndrăgostit de muzică și de fashion, la UNTOLD cu siguranță îți dorești să arăți incredibil și de ce nu să primești extrem de multă admirație de la cei din jur.

 

Pentru un asemenea eveniment, ai nevoie pe lângă o încălțăminte comodă, haine cu aer retro sau indie, dar nu uita de importanța pieselor de bază când vine vorba de petrecut în aer liber: ochelarii de soare. De ce? Păi în primul rând pentru a te proteja în timpul orelor pe care le dansezi în soare, știi și tu că vor fi multe. În al doilea rând pentru a-ți completa outfit-ul gândit de ceva timp este necesar să porți o pereche de ochelari de soare, sau chiar două în funcție de cât de des îți vei schimba ținuta. În funcție de outfit, de stilul pe care îți vei dori să îl abordezi, trebuie să accesorizezi cu o pereche de ochelari de calitate și cu un aspect cool, de vară.

 

Chiar dacă știi deja ce vrei sau dacă ești mult mai nehotărât, timpul este scurt, așa că trebuie să te decizi rapid ce vei purta. Mai jos ai câteva sfaturi privind ochelarii de soare ce vor fi în tendințe la Untold 2018.

 

Ochelarii cu lentilă mirror sunt extrem de căutați pentru vară, mai ales că nu pot lipsi de pe lista fiecărui participant de la UNTOLD și asta pentru look-ul vibrant și fashion pe care îl oferă. Se potrivesc outfit-uri diverse, de la cele simple până la cele mai complicate și sofisticate,  mai ales că lentilele au toate combinațiile de culori posibile și astfel, indiferent ce porți, vei găsi o pereche de ochelari mirror care să ți se potrivească. Culorile vii sunt din nou în trend, așa că nu rata șansa de a arăta senzațional și pregăteste-ți o ținută care să se potrivească cu o pereche de ochelari cu lentilă mirror. Noi iti recomandam Ochelarii de Soare Trez Albastri.

 

Încă de ani de zile, moda festivalelor a fost dată de muzicieni celebri, iar majoritatea purtau acel stil de ochelari rotunzi, mici, cu un aer retro. Combinați cu o pălărie și o pereche de sandale îți vor oferi un aer boem și pus pe dans.

 

 

Cum prea bine știm, stilul aviator nu va ieși niciodată din tendințe, așa că de ce să nu încerci ochelarii Guess sau chiar pe cei al celor de la Polaroid,Hawkers etc. Alceștia au lentile variate ca dimensiune, culoare și pot face ca tu să arăți extraordinar încă din primul moment. Poti sa vezi colectia de Ochelari de Soare stil Aviator aici.

De asemenea poți încerca și formele nonconformiste, cum ar fi inimi, steluțe și cine știe ce alte varietăți care cu siguranță for inspira și vor transmite energie bună.

Totodată, ochelarii  cu forma cat eye vor face furori în rândul petrecăreților îndrăgostiți de muzica bună a DJ-lor de la Untold, așa că poți încerca să-ți achiziționezi unii de la Guess, Tom Ford, sau Tommy Hilfiger.

Poti sa vezi intreaga colectia de ochelari de soare cat eye aici.

Enjoy the party și arată senzațional! Shine with fashion sunglasses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *