Ramele transparente combinate cu parul ombre

In cazul in care esti purtatoare de ochelari de vedere sau doar adori sa porti rame de ochelari transparente, sau rame de ochelari colorate cu lentile transparente, sigur te-ai confruntat cel putin o data cu problema coafurii si a culorii parului. Pentru ca noi femeile in general ne dorim sa fim asortate si mereu “ca scoase din cutie”, ne gandim in detaliu la fiecare aspect.

Sa porti ochelari este usor, indiferent de modelul, forma sau culorile acestora, insa cand vine vorba de un look final, un look ce trebuie sa te multumeasca pe deplin, exista cateva sfaturi si trucuri pe care le poti urma. In articolul de azi ne adresam, asadar, fetelor indraznete, ce poarta rame de ochelari.

Ochelarii, pe langa faptul ca sunt meniti sa ne protejeze ochii de razele soarelui sau sa corecteze anumite probleme de vedere, reprezinta in zilele noastre si un accesoriu foarte folosit. Ramele de ochelari pot fi folosite doar pentru estetica, pe post de accesoriu, pentru a ascunde anumite defecte sau imperfectiuni, pentru a da contur fetei si in special a ochilor si pentru a da impresia de o simetrie ideala la nivel de chip. La fel si in cazul parului, a coafurii si a culorii acestuia. Parul ne poate face sa aratam total diferit, totul depinzand in principal de lungimea si culoarea acestuia. Cercetand tot mai mult, am observat tendinta femeilor pentru rame de ochelari transparente, sau rame de ochelari colorate cu lentile transparente in combinatie cu parul vopsit ombre. Ce inseamna sa ai parul vopsit ombre? Acest stil implica o scadere treptata a nuantei parului, de la radacina pana la varfuri. Daca parul este inchis in partea superioara, acesta trebuie sa fie treptat, decolorat, deschis, pana la varfuri. Acest stil a devenit cunoscut inca din anii 2000, o data ce Britney Spears a incercat sa isi decoloreze parul treptat, de la brunet la blond. Moda a continuat si mute celebritati precum Lucy Hale, Alexa Chung, Lauren Conrad, Nicole Kidman, Beyoncé și chiar Jared Leto au adoptat acest stil. In prezent femeile cu parul vopsit in asa maniera, au descoperit faptul ca isi pot scoate in evidenta trasaturile fetei si calitatile acestora combinand coafura lor cu rame de ochelari transparente. Ramele vor echilibra trasaturile fetei iar parul le va pune in evidenta zona capului.

Acest tip de hairstyle a avansat in prezent destul de mult, cand vine vorba despre culori. Doamnele si domnisoarele indraznete nu doar ca opteaza pentru un astfel de look ci si indraznesc sa depaseasca barierele si sa opteze pentru culori mai stridente si intense, dar care sa le avantajeze. Movul in combinatie cu roz, albastru cu turquoise sau negru cu alb/gri, indiferent de culori, acest gen de coafura o sa se potriveasca mereu cu o pereche de rame de ochelari transparente. Imaginati-va un par de lungime medie, decolorat treptat, lasat desprins, ciufulit, si un chip marcat de o pereche inedita de rame de ochelari, nu ar arata minunat?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *