Showroomul Ochelari Vintage


In 2015 ne-am decis sa aducem pe piata din Romania ochelari de soare in stil cateye, fiind chiar singurul magazin online ce vindea acest tip de ochelari la un pret accesibil. De la un simplu magazin online ce avea un stock format din 7 perechi de ochelari, am ajuns sa punem la dispozitie aproximativ 1500 de modele diferite, marca Ochelari Vintage si modele semnate de peste 60 de branduri internationale.

Am crescut enorm, am adus mai multe modele, am adus calitate, garantie si stil, iar acum ne bucuram sa impartasim evolutia noastra cu voi si sa va primim cu bratele deschise in noul nostru Showroom.

Ne puteti gasi chiar vis-a-vis de Afi Palace Cotroceni, la adresa Bd-ul Iuliu Maniu, numarul 7.

Am observat nevoia oamenilor de a proba produsul inaite sa il achizitioneze, ceea ce este de inteles, atat ochelarii de soare cat si ramele de ochelari iti pot schimba cu totul aspectul si trebuie sa te convingi personal ca arati uimitor. Asa ne-am decis sa deschidem unul dintre cele mai mari magazine de optica din capitala si sa punem la  dispozitie clientilor nostri, posibilitatea de a vedea si proba orice model doresc. Nu am uitat de clientii nostri care nu locuiesc in Bucuresti si care nu pot ajunge “in vizita” la noi, astfel ca am investit aproximativ 10.000 euro pentru a transformat vechiul nostru site intr-unul mult mai performant, facand navigarea pe el usoara si interactiva. De asemenea, pentru ca ne dorim sa iti punem la dispozitie toate informatiile si sa iti raspundem la toate intrebarile, acum poti sa gasesti pe web site-ul nostru articole despre orice tine de ochelari de soare, rame de ochelari, lentile de contact si lentile colorate. Noi iti putem raspunde la orice intrebare, te putem sfatui si iti putem spune ce sa faci ca sa iti pastrezi ochelarii intacti si lentilele colorate sau cele de contact intr-o stare optima. Evolutia este vizibila, traficul pe web site s-a dublat inca din prima luna, iar numarul comenzilor e in continua crestere.


Magazinul comercializează produse populare, de calitate si dispune de categorii de produse a brandurilor celebre, precum: Carrera Sunglasses, Furla Eyewear, HUGO BOSS, Cacharel, Carolina Herrera, Police Eyewear, Guess si Just Cavalli, iar multumita acestui fapt ne bucuram de 15% din totalul vanzarilor.

Magazinul nostru pune accent in mod egal pe calitate si stil. Iti punem la dispozitie o varietate de ochelari de soare, rame de ochelari, lentile de contact si lentile colorate. Suntem de parere ca fie ca esti in cautare de ochelari clasici, simpli, ori ochelari inediti, surprinzatori, la noi poti sa iti indeplinesti placerea. Dispunem de ochelari clasici, eleganti, indrazneti, in forme nebune, in culori simple sau ametitoare.

Avantajele clientilor nostri sunt legate in principal de calitate. Produsele comercializate de noi sunt originale si dispun de garantie. Preturile sunt accesibile si retururile sunt acceptate.

Te asteptam si pe tine in vizita la noul nostru showroom pentru a-ti impartasi parerea experientei alaturi de Ochelari Vintage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *