Tinute de iarna compuse cu ochelari de soare

Iarna aceasta trebuie sa fim indraznete, seducatoare, frumoase, dar trebuie si sa ne simtim bine cu noi insine si cu hainele si accesoriile noastre. Pe langa faptul ca avem nevoie de haine calduroase, pufoase, avem nevoie sa ne ingrijim din mai multe puncte de vedere. Totul de schimba in aceasta perioada. De la haine, la cremele folosite pentru a ne intretine tenul care este mai deshidratat, totul trebuie schimbat. Insa, un singur aspect ramane neschimbat, neschimbat de important. Ochelarii de soare trebuiesc purtat in orice sezon.

Chiar daca nu par folositori intr-o zi mohorata de toamna-iarna, ar trebui sa ai in geanta cu tine o pereche de ochelari, pentru ca lumina puternica si fluctuatiile ei iti pot deranja destul de mult ochii. Alt factor ce iti poate crea dificultati de vedere, ba chiar probleme destul de grave, este reprezentat chiar de zapada. Aceasta reflecta razele soarelui, iar acest fapt este extrem de periculos pentru ochi.

O tinuta simpla, compusa din culori neutre, imprimeuri clasice, dungi sau carouri, in combinatie cu o pereche de ochelari intr-o forma mai atipica sau care are o rama mai speciala din punct de vedere coloristic sau chiar si al materialelor, o sa arate bine in sezonul rece.  Nu uita ca poti sa combini mai multe imprimeuri, acestea trebuie doar sa se asorteze. Daca nu esti insa extrem de priceputa in a face astfel de combinatii indraznete, poti incepe cu pasi mici. Alege haine simple atat din punct de vedere al croiului cat si din punct de vedere al culorilor, apoi alege un obiect vestimentar cu un imprimeu aparte pe care il poti asorta cu o pereche de ochelari ale caror rame au un imprimeu de animal. Ochelarii de soare, reprezentand un accesoriu destul de mic, nu va intra niciodata in “conflict” cu imprimeul obiectului vestimentar ales.


Daca in general esti o persoana indrazneata, care adora obiectele vestimentare iesite din comun, culori inedite, printuri sau croiuri interesante, poti sa optezi pentru ochelari de soare extravaganti. Cum ar arata o astfel de pereche de ochelari ? Noi indraznim sa spunem ca o pereche superba de ochelari extravaganti se caracterizeaza prin forma lor, oversized sau din contra, extrem de mici si alungiti. Pe langa forma lor, rama paote sa ofere oricand un plus de uimitor, daca aceasta are un print indraznet, strasuri, pietricele, culori wow sau modele sculptate.

Nu uita ca tot ce conteaza in aceast sezon este sa te simti bine cu tine insusti, sa arati wow si sa te protejezi pe tine si ochii tai, de frig si de razele soarelui violente, deseori reflectate de zapada.
Iar ca un ultim pont, nu uita ca tricotajele si lana sunt in trend, asa ca nu ezita sa adopti un stil cool folosind haine calduroase si accesoriile “must have”, ochelarii de soare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *