0799 495 509

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

1) Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site (marime, culoare, model)=> In acest caz puteti solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau cu rambursarea diferentei)

2) Produsul prezinta defect => In acest caz va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat.
In cazul in care produsul prezinta un defect, va rugam sa ne trimiteti o poza cu produsul defect si sa ne lasati un IBAN, fara a mai fi nevoie sa il trimiteti prin curier.

3) Produs cu masura nepotrivita. In cazul in care ati comandat un model care nu vi se potriveste, puteti schimba cu un alt model, dar taxa de transport aferenta schimbului va fi suportata de dvs.

Cum se poate schimba un produs?

Politica noastra de schimb presupune urmatoarele etape.
In cazul in care doriti sa schimbati produsul, ne contactati telefonic sau pe Facebook. Stabilim impreuna ce produs doriti, noi trimitem produsul nou catre dvs, iar dvs veti ambala produsul pe care doriti sa il schimbati si il veti da curierului atunci cand va ajunge cu noul produs la dvs.

Taxa de transport pentru schimb colet este de 26 lei in alte judete sau de 22 lei in Bucuresti, taxa ce reprezinta 16 lei taxa de transport pentru coletul ce pleaca spre dv. si 10 lei pentru coletul ce se intoarce la noi.

Cum se poate returna un produs?

Daca ati comandat un produs pe care doriti sa il returnati si sa va rambursam contravaloarea, trebuie sa ambalati corespunzator produsul (plic cu bule), iar in colet sa ne lasati numele cu care ati plasat comanda si un cont bancar in care se poate realiza restituirea banilor. Coletul se va trimite de catre Dvs, prin curier.
Transferul banilor se realizeaza in maxim 7 zile lucratoare, din momentul in care produsul a ajuns la noi.
Taxele aferente returului produsului va fi suportata de dvs, doar in cazurile in care produsul este deteriorat sau primiti un alt produs fata de cel comandat de dvs, taxa de transport va fi suportata de noi.

NU SE SCHIMBA SI NU SE RETURNEAZA BANII  pentru produsele ce prezinta semne de utilizare.

NU SE SCHIMBA SI NU SE RETURNEAZA BANII PE PRODUSELE COSMETICE.

PRODUSELE SE SCHIMBA SAU SE RETURNEAZA IN MAXIM 4 ZILE DE LA PRIMIREA ACESTORA.

Adresa de retur este: Bucuresti, Sector 6, str. Floare Rosie, nr.7, bloc 51, scara 5, etaj 4, apartament 178. Telefon: 0799 495 509