Solutii pentru Lentile de Contact

Solutii inovatoare pentru curatarea lentilelor

All Clean Soft 350 ml
in stoc furnizor
 
42,00 lei
Produs indisponibil

Solutii pentru lentile de contact si solutiile de curatat lentilele de ochelari reprezinta cea mai eficienta modalitate prin care iti poti ingriji ochii. 

Solutiile de lentile sunt foarte bune, indicate si le gasesti la un pret foarte bun. Ochelarivintage.com iti ofera solutii pentru lentile la pret bun, pentru orice buget. Nu mai este nevoie sa cauti la nesfarsit solutii de curatat lentilele de ochelari sau pentru lentilele de contact. Solutiile lentilelor de contact ofera hidratare pe tot timpul utilizarii si sunt antibacteriene. Mai simplu, solutiile de lentile de contact si solutiile de curatat lentilele de ochelari nu necesita clatire sau curatare suplimentara.

Cel mai important pas in folosirea si intretinerea lentilelor de contact tine de igiena. Igiena este cheia succesului si satisfactiei depline in momentul in care purtati lentile de contact sau lentile colorate. Exista un proces special de trebuie urmat in momentul in care aplici sau scoti lentilele si un proces de curatare si dezinfectare. In acest process trebuiesc utilizate anumite substante si solutii special destinate lentilelor.
Lentilele de contact si lentilele colorate trebuiesc curatate imediat dupa utilizare deoarece pe parcursul purtarii acestea capteaza praf, polen sau alti alergeni ce pot crea iritatii puternice si disconfort ochilor
Solutiile necesare curatarii si intretinerii lentilelor sunt:
Solutie de dezinfectare
Solutie de curatare
Cele doua solutii mentionate trebuiesc folosite intr-o anumita ordine si pentru o anumita intrebuintare in acest proces. Nu trebuiesc folosite niciodata alte substante decat cele special destinate lentilelor. Solutia de curatare trebuie utilizata in momentul in care curatati lentilele (vezi articolul destinat curatarii si intretinerii lentilelor). Solutia de dezinfectare trebuie turnata in cutia de depozitare a lentilelor peste acestea.
Nu uita! Plaseaza mereu corect lentilele in caseta lor de depozitare. Lentila dreapta trebuie depozitata in spatiul marcat cu litera R, iar lentila stanga in spatiul marcat cu litera L.