14 zile drept de retur - OchelariVintage

  Ai cumpărat simplu, returnezi simplu

  Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării conform OUG nr 34/2014. Va trebui sa completati formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.

  Cum procedezi:

  Contactati orice firma de curierat doriti (nu posta), achitati transportul (transportul este achitat de noi numai in cazul in care produsul ajunge defect sau va trimitem un alt produs decat cel comandat) si trimiteti coletul la adresa noastra: BRASOV, Soseaua Cristianului nr 7-BRINTEX stand 159, telefon: 0799170909. In plic se printeaza si se pune si formularul de retur. Nu se restituie banii pe transport, numai pe valoarea produselor!

  Transferul banilor se realizeaza in maxim 30 zile lucratoare, din momentul in care produsul a ajuns la noi.

  Vă rugăm nu trimiteţi produsul în sistem RAMBURS, deoarece orice produs trimis în acest sistem va fi returnat fără notificare prealabilă.

  PUTETI SOLICITA RETURUL DE PRODUSE IN URMATOARELE CAZURI:

  1) Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site (marime, culoare, model)=> In acest caz puteti solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau cu rambursarea diferentei). In acest caz va rambusam si valoarea transportului.
  2) Produsul prezinta defect => In acest caz va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat. In acest caz va rambusam si valoarea transportului.
In cazul in care produsul prezinta un defect, sau primiti un alt produs sau o marime gresita (cazurile 1 si 2), taxa de transport aferenta returnarii produsului catre noi va fi suportata de noi.
  3) Produs cu masura nepotrivita. In cazul in care ati comandat un model care nu vi se potriveste, puteti schimba cu un alt model, dar taxa de transport aferenta schimbului va fi suportata de dvs si se va rambursa numai valoarea produsului, fara transport.

  Conditii generale pentru returul produselor vandute de Ochelari Vintage: .

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Nu pot fi returnate conform legii urmatoarele produse (daca au fost desigilate): lentile de contact (dioptrie, culoare) si ochelarii efectuati la comanda dupa specificatiile clientului (prescriptie)
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. 

  • Produsele sigilate (ambalajul/cutia lentilelor de contact, blistere, flacoane) care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retur, conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul e).
  • Produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar (ochelari de vedere confecţionati după prescripţie), conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul c).

 

PROCEDURAREA PENTRU SCHIMBAREA PRODUSULUI CU UN ALT PRODUS

Contactati orice firma de curierat doriti (nu Posta), achitati transportul (transportul este achitat de noi numai in cazul in care produsul ajunge defect sau va trimitem un alt produs decat cel comandat). Primul transport va fi achitata de dvs., iar al doilea de noi. Trimiteti coletul la adresa noastra: Bucuresti, Sector 6, Intrarea Paulis 4, telefon: 0738359932 In colet puneti un bilet pe care scrieti datele dvs: “schimb colet” nume, telefon, numar comanda si numele produslui pe care il doriti in schimb si masura. Imediat cum coletul va ajunge la noi va vom trimite produsul la schimb.

FOARTE IMPORTANT! VA RUGAM SA PASTRATI AWB-UL/CHITANTA DE LA CURIER PENTRU A PUTEA VERIFICA UNDE SE AFLA COLETUL, DACA A AJUNS LA DESTINATIE.

 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 17.06.2024