Dropshipping - OchelariVintage

Ce este dropshipping-ul?

Dropshipping-ul este o metoda de executie in retail, prin care un magazin online nu are un stoc fizic pentru produsele pe care le comercializeaza. Atunci cand un client finalizeaza comanda in site, comerciantul o transmite la furnizor si acesta livreaza produsele direct la adresa clientului.

Acest sistem de vanzare este unul performant, ce da rezultate concrete pe termen lung. Tu, ca si proprietar de afacere, poti sa te axezi strict pe dropshipping sau poti sa folosesti acest sistem pentru a testa noi idei de produse, fara a face investitii inutile. O multime de branduri din eCommerce au adoptat deja aceasta strategie pentru a-si dezvolta afacerea: testarea unor noi produse, noi piete de desfacere, acoperirea nivelului stocurilor etc.

Ce produse iti putem oferi?

  • Ochelari de soare
  • Rame de ochelari
  • Ceasuri
  • Lentile de contact
  • Lentile colorate
  • Solutii de curatare

Produsele sunt 100% originale.

Cum va derula colaborarea?

Iti vom oferi un FEED de produse. Tot ce va trebui sa faci tu este sa il incarci in propriul website, sa te ocupi de promovare si sa-ti pui proprile preturi. Nu vei avea grija documentarii produselor, pentru ca feed-ul contine poze, descrieri si preturi de achizitie. FEED-ul este compatibil cu orice platforma.

In momentul in care vei primi o comanda, singura ta grija va fi crearea AWB-ului (nota de transport) si trimiterea lui catre noi. Mai departe, OCHELARI VINTAGE se va ocupa de impachetarea coletului si de expedierea acestuia. Nimic mai simplu, nu?

Contacteaza-ne!

Daca te-am facut curios, conteacteaza-ne la numarul 0738359933 sau pe mail la [email protected].

 

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 05.09.2021